Last news in Fakti

13 Юли, 2016 23:15 936 0

Фенербахче привлече Шкъртел

  • шкъртел-
  • фенербахче-
  • трандфер

Фенербахче си осигури услугите на Мартин Шкъртел. Турският тим обяви, че словашкият бранител е преминал медицинските тестове. 

Шкъртел от Ливърпул, а според медиите сумата, която е платена за него е 5,5 милиона паунда.

Защитникът бе привлечен от "мърсисайдци" през януари 2008-а година от руския Зенит (Санкт Петербург), но последният му сезон на "Анфийлд" бе изпълнен с контузии, най-вече мускулни проблеми в бедрата и със сухожилията.

Ливърпул, който достигна финал в Лига Европа, завърши на 8-о място във Висшата лига на Англия и това не бе добро постижение.

В същото време, Шкъртел бе и капитан на Словакия на Евро 2016, но не показа стабилната си игра от предишни сезони. Дали в Турция защитникът ще се почувства комфортно и ще заиграе по-силно скоро ни предстои да разберем.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА