Last news in Fakti

2 Август, 2016 15:57 961 1

Дейвид Мойс: Юнайтед не ми даде шанс

  • мойс-
  • манчестър юнайтед-
  • съндърланд-
  • шанс

"Нивото ми е да водя отбори като Барселона и Реал Мадрид", заяви специалистът

Дейвид Мойс: Юнайтед не ми даде шанс - 1
Снимка: БТА/АР

Новият мениджър на Съндърланд Дейвид Мойс смята, че е бил натирен несправедливо от бившия си клуб Манчестър Юнайтед.

"Винаги съм казвал, че отношението към мен беше несправедливо. Когато подпишеш договор за 6 години, а те изгонят на десетия месец, тогава не може да бъде различно. Но във футбола е така. Ключът е да печелиш мачове, а аз не спечелих достатъчно мачове", каза Мойс.

"Но тогава имаше смекчаващи обстоятелства. И досега има неща, които всъщност оправдават позицията ми. Времето в Юнайтед обаче ми показа какво е да бъдеш на върха. Смятам, че мога да работя там и че това е мястото, на което трябва да бъда. Това е моето ниво, защото това видях за времето, в което бях там."

"Не получаваш оферти от големи клубове, ако не си постигнал нищо. Реал, Барса и Юнайтед не ти предлагат работа, ако нямаш какво да предложиш и ако няма причина да те поискат. Сега съм по-добър мениджър", добави шотландецът.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    0 0 Отговор
    Изкукалото деди Фърги те постави за да направиш разликата с него - така го запомниха като добър тренер... А ти взе че си повярва. Защо Клоп не реве като теб?