Last news in Fakti

12 Август, 2016 14:44 1 333 0

Гъргоров близо до трансфер в Левски

  • цска-
  • левски-
  • гъргоров-
  • заплата

"Сините" дават по 20 000 евро заплата на нападателя

Гъргоров близо до трансфер в Левски - 1
Снимка: БТА

В Левски явно са готови на всичко, за да спасят сезона. "Сините" са предложили 20 000 евро месечно на Емил Гъргоров, твърди "7 дни спорт". На „Герена“ смятат, че Бадема може да реши проблемите им, след като не успяха да намерят нужните попълнения на трансферния пазар.

Затова ръководството е преценило, че си заслужава да превърне Гъргоров в най-скъпоплатения футболист на "Герена". Качествата на нисичкия техничар са добре познати на треньорския щаб на "сините", а и Бадема по-бързо би се вписал в отбора, отколкото ако продължи да се търси нов играч, който тепърва да бъде привличан.

Бившият футболист на Локомотив (София), ЦСКА, Лудогорец и Локомотив (Пловдив) е свободен агент. 35-годишният Гъргоров за последно игра на "Лаута". Договорът му обаче изтече на 30 юни 2016 година.

От Локомотив му предложиха да удължи контракта си, но той отказа и в момента чака предложения от чужбина. От Левски вече са провели разговори с играча.

Самият Гъргоров засега е категоричен: "Аз за себе си съм го решил - ще чакам оферти от чужбина до края на август. Ако дотогава нищо не се получи, ще реша в кой български отбор да продължа да играя. Интерес не липсва".

Според запознати в момента най-високата заплата на „Герена“ получава перуанецът Хеан Деса - 18 000 евро. Срещу 12 000 на месец се разписва румънският защитник Сърджан Лукин.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА