Last news in Fakti

15 Август, 2016 16:33 778 1

Венгер: Не сме готови за новия шампионат

  • венгер-
  • арсенал-
  • ливърпул

"Трябва да се съвземем за гостуването на Лестър", заяви французинът

Венгер: Не сме готови за новия шампионат - 1
Снимка: БТА

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер призна, че отборът му не е бил готов за първия кръг във Висшата английска лига. „Артилеристите” паднаха с 3:4 у дома от Ливърпул в изключително вълнуващ и изпълнен с много емоции мач.

"Физически не бяхме готови за двубоя. Наложи се да дам почивка на доста играчи, които участваха в елиминационната фаза на Евро 2016. Това са Аарън Рамзи, Йозил, Косчелни и Жиру. Отделно Мертезакер и Габриел се контузиха по време на подготовката. Трябва да се опитаме да се подготвим за следващия ни мач, тъй като той е от особено значение - гостуваме на Лестър ", заяви Арсен Венгер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    0 0 Отговор
    Нещастник,
    всички останали добри отбори в Англия пазаруваха, а ти за поредна година се стискаше-резултата е ясен за всички! На Арсенал са жизнено нужни отлични централен защитник, разиграващ халф и централен нападател-голаджия!