Last news in Fakti

20 Октомври, 2011 18:50 622 0

ЦСКА пусна билетите за дербито с Левски

  • цска-
  • левски-
  • дерби
ЦСКА пусна билетите за дербито с Левски - 1
©БГНЕС

Билетите за предстоящия мач на ЦСКА срещу вечния съперник Левски от XІ–ия кръг на "А" група на 28 октомври, която ще се проведе на стадион "Васил Левски", вече са пуснати в продажба в търговските мрежи, но са с места в секторите за привърженици на ЦСКА.

Закупен билет не се връща на касите, независимо от това дали ще бъдете допуснат до стадиона. Ще бъдат взети и допълнителни мерки при пропускателния режим за влизане на стадиона. Фенове, които са във видимо нетрезво състояние няма да бъдат допуснати, ще има и ултравиолетови лампи, за да се предотврати влизането с фалшиви билети. Децата до 14 годишна възраст трябва да имат попълнена декларация от родител и да бъдат с придружител на спортното събитие.

Цени на билетите:
- сектор А – 15 лева
- сектор В – 12 лева
- сектор Г – 10 лева
- сектор Б ( гости) - 10 лева

Касите на "Армията" до фен-магазина ще работят от 25.10. до 27.10. включително, с работно време от 13:00 до 19:00 часа. В деня на мача билети ще могат да бъдат закупени от касите на Ариана и Гурко, които ще отворят в 12:00 часа и ще работят до 19:00 часа, съобщава БГНЕС. Гостите ще могат да закупят билети за определените за тях места в деня на мача, но само на касата откъм метростанцията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА