Last news in Fakti

20 Октомври, 2011 10:11 616 0

Радуканов: Имахме среща с ръководството, изчистихме някои неща

  • цска-
  • славия-
  • черно море-
  • радуканов
Радуканов: Имахме среща с ръководството, изчистихме някои неща - 1
©БГНЕС

"Армейците" допуснаха първа загуба в първенството в последния кръг, когато бяха победени от Славия с 2:1 на стадион "Българска армия". "Аз си гледам своята работа, не искам да отговарям на никой и да влизам в полемики. Работихме нормално тази седмица, готвим се. Имахме среща с ръководството, на която изчистихме някои неща. На тази среща се каза, че по-бързо трябва да забравим мача със Славия. Нормално е да загубиш няколко мача, няма отбор в света, който да печели винаги. Важното е да се вземат поуки от тази загуба. Тук са събрани най-добрите футболисти на България, има достатъчно класни чужденци. Продължаваме да изграждаме един отбор", заяви Радуканов.

Утре "червените" гостуват на Черно море във Варна в мач от 10-ти кръг на "А" група. "Настроението е нормално, отиваме във Варна за победа. Не мисля, че е някакво предимство, че те играха във вторник. Черно море имаха достатъчно време да се възстановят и утре ще излязат максимално мотивирани срещу нас", сподели старши треньорът на ЦСКА пред репортер на БГНЕС. "Черно море са солиден отбор, имат 1-2 нови попълнения, които се включиха добре. Играят на техния стадион доста добре, там теренът не е достатъчно добър, но той е еднакъв и за двата отбора", допълни Радуканов.

"Играчите бяха с наведени глави след мача със Славия, съжаляваха за загубата, искрено се надявам да са осъзнали какво се случи. Тази седмица говорихме бърза да забравим този мач и да гледаме напред, защото предстои следващ мач, който трябва да спечелим. Имаме четирима човека с контузии в защитата, които няма да пътуват с нас. Силно се надявам тези, които играят, да дадат максимума на възможностите си", завърши наставникът на "червените".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА