Last news in Fakti

25 Октомври, 2011 09:47 853 0

Атанас Джамбазки пое Литекс от снощи

  • литекс-
  • джамбазки-
  • пенев-
  • трифон попов
Атанас Джамбазки пое Литекс от снощи - 1
©pfclitex.com

Атанас Джамбазки е новият треньор на Литекс. Той заменя на поста Любослав Пенев, който вече преговаря за поста на национален селекционер.

Джамбазки бе представен пред отбора и журналистите в Ловеч от президента Трифон Попов, минути след победата на "оранжевите" над Лудогорец с 2:1. Специалистът ще проведе първа тренировка с ловчанлии днес.

"Това предложение бе неочаквано, но тъй като господин Пенев поема националния отбор, получих покана от ръководството на Литекс, а такъв шанс един път изскача в живота и няма какво да коментираме тази тема. Отговорността е голяма, но това е треньорската професия. Надявам се да оправдая доверието и шансът, който се отваря пред мен", заяви Джамбазки.

Новият треньор на ловчанлии обясни, че всичко се е развило много интензивно, както и това, че по-късно днес ще е наясно с щаба си. "Всичко се разви доста бързо. Тепърва ще имаме разговори относно продължителността на договора, но не мисля, че това е най-важното. Господин Ганчев е сериозен човек и всичко зависи от резултатите. Тази вечер ще се уточни и щаба ми, но повече подробности ще мога да кажа утре. Старши треньор съм бил и на Славия и на други отбори. Не се притеснявам от предизвикателства. Това е треньорската професия и сме длъжни да поемаме отговорност", добави новият старши треньор на Литекс.

Информация на клубния сайт на ПФК "Литекс"


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА