Last news in Fakti

1 Ноември, 2011 10:17 753 0

Джамбазки дебютира с победа

  • литекс-
  • локомотив софия-
  • атанас джамбазки-
  • тони велков-
  • светослав тодоров
Джамбазки дебютира с победа - 1
©БГНЕС

Шампионът на България Литекс победи с 2:1 Локомотив София като гост в последния мач от 11-ти кръг, игран на стадион "Българска армия" в столицата. Това бе първи двубой за новия старши треньор на Литекс Атанас Джамбазки начело на тима.

Ловчанлии не бяха особено убедителни и на полувремето домакините заслужено водеха в резултата. Голът за Локомотив отбеляза Марчо Дафчев от дузпа в 22-та минута, която бе отсъдена от рефера Николай Йорданов, след като Петър Занев задържа за фланелката Искрен Писаров.

Джамбазки направи две смени и след почивката неговият тим натисна, но не успяваше да създаде чисти голови положения. В 56-та минута Светослав Тодоров бе изведен сам срещу вратаря на домакините и не сбърка, за да изравни резултата. Упражнението се повтори 10 минути пред края, когато отново Тодоров бе безпогрешен сам срещу Галев.

В последните минути възпитаниците на Тони Велков натиснаха Литекс и създадоха няколко много добри положения, но не успяха да ги реализират и двубоят завърши с успех за Литекс, съобщава БГНЕС. С трите точки Литекс се изкачи до четвърто място в класирането, на четири точки от лидерите Лудогорец и ЦСКА.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА