Last news in Fakti

25 Октомври, 2011 11:54 699 0

Реднап е правилния избор за Англия

  • хари реднап-
  • фабио капело-
  • уейн рууни-
  • стивън джерард-
  • евро 2012
Реднап е правилния избор за Англия - 1
©ЕРА/БГНЕС

Хари Реднап е перфектният вариант за заместник на Фабио Капело на поста национален селекционер на Англия, смята капитанът на Ливърпул Стивън Джерард. "Стиви Джи" призова ФА да назначат най-добрия човек за наставник на "трите лъва", но добави, че 64-годишният Реднап ще се справи перфектно на поста.

"Лично за мен, това трябва да бъде най-добрият мениджър, но всички ние трябва да се съгласим, че има много добри английски треньори", сподели полузащитникът на английския тим. "Името на Хари Реднап се споменава често и аз не смятам, че той получава нужните похвали за това, което направи в Тотнъм. Има обаче още двама или трима кандидати, освен Хари. Не виждам все пак защо трябва да гледаме в чужбина за нов селекционер, ако имаме толкова добри специалисти тук, в Англия. Новият селекционер обаче трябва да бъде избран внимателно, защото ще трябва да донесе много успехи на Англия", сподели още капитанът на мърсисайдци.

Джерард сподели също, че Уейн Рууни трябва да бъде включен в групата на Англия за Евро 2012, въпреки че е наказан за мачовете от груповата фаза, съобщава БГНЕС. "Няма какво толкова да се мисли. Той е нашият най-добър играч и той може да помогне много, ако излезем от групата и продължим в турнира. Голям удар за всички в Англия е, че Уейн няма да играе в първите ни три мача, но ние просто трябва да приемем реалността такава, каквато е", завърши звездата на Англия и Ливърпул.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА