26 Октомври, 2011 13:20 998 1

Радуканов поема Левски? Защо не!

  • тодор батков-
  • милен радуканов-
  • гонзо-
  • мъри стоилов-
  • дерби-
  • левски-
  • цска
Радуканов поема Левски? Защо не! - 1
©БГНЕС

Батков разкри, че има много варианти за нов наставник на отбора, но е възможно и да няма промени в спортно-техническото ръководство на клуба. "Още в Бургас съобщих, че до Нова година ще има промени. Има всякакви възможности. Мъри е един нелош вариант за треньор на Левски. Гонзо живее за Левски и дава всичко от себе си. Дай Боже, повече такива хора да работят в клуба. Той е един от малкото, за които мога да кажа, че му имам пълно доверие. Той няма да предаде Левски. Аз няма да го гоня", потвърди собственикът на "сините".

"Аз симпатизирам на Радуканов като треньор. Помните какъв бардак беше при тях, когато той пое отбора и докъде ги изведе. Станаха трети и взеха купата заслужено. Нелош треньор. Защо да не стане треньор на Левски, всичко е възможно. Ще се вслушам в мнението на феновете и на Георги Иванов. Не искам да се спекулира. Много е възможно да няма промени в спортно-техническото ръководство, но при всички положения ще има промени при футболистите", допълни Батков.

Той сподели, че е уверен в победата на Левски във вечното дерби в петък. "Очаквам сърцата и мъжка игра и победа. Доста неубедително играхме в някои мачове, особено в гостуванията. Дербито не е гостуване, защото ще бъде на Националния стадион, ще има голям интерес от наши фенове. Убеден съм, че ще бием. Надявам се Таско Тасков да защити честта на пагона и да бъде на висотата, на която трябва да бъде. Нямам впечатление от неговата работа, дано да се справи", каза Батков, пред репортер на БГНЕС. "Време е все пак да започнем да играем. Толкова усилия, подготовки, възстановявания. 700-800 хиляди евро за селекция. Хубаво е вече да заиграят малко".

Адвокатът отрече информацията, че води преговори за продажбата на Левски, но призна, че би приел съдружник. "Не водя с никого преговори за продажбата на Левски. Повтарям, че съм готов да приема с отворени обятия всеки, който е готов да подели с мен отговорността. Бих му дал безвъзмездно съответен пакет акции, но искам да се убедя, че този човек е левскар и парите му са чисти", каза той.

Батков коментира и темата за националния отбор и най-вероятния нов селекционер. "Любо Пенев е добър вариант за националния отбор, той израсна като треньор. Литекс изнесе под негово ръководство добри игри. Националният отбор има нужда от един успял, легендарен футболист като него и от здрава ръка. Хубаво е малко здрава ръка да влезе там, защото големият проблем е дисциплината на футболистите, а не нивото на играчите", завърши Батков.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 donkrisman

    0 0 Отговор
    Буратино и бат.Гонзо са гУлеееми мислители ,аз не знам някой вече дали следи наШто първенство ,трагедия голяма ,за националния да не говорим