Last news in Fakti

1 Ноември, 2011 11:42 636 0

Състоянието на Касано се подобрява

  • антонио касано-
  • милан-
  • мистерия

Причината за заболяването на Касано е мистерия, според агента му Джузепе Боцо

Състоянието на Касано се подобрява - 1
©ЕРА/БГНЕС

Нападателят на Милан Антонио Касано ще премине нови тестове, но в момента състоянието му се подобрява, информират от клуба му. Италианският национал е в болница в Милан от уикенда насам, когато се разболя. Касано има проблем с очите, говоренето и движението след мача с Рома, спечелен с 3:2 от отбора му.

Според италианските медии 29-годишният играч е получил мини инсулт, макар от Милан да отрекоха такъв вариант. "Милан информира, че хипотетичните диагнози за състоянието на Антонио Касано не са верни, тъй като не идват от авторитетен медицински източник. Тимът на "росонерите" подчертава, че Касано се възстановява и в следващите няколко дни ще премине нови изследвания", съобщава БГНЕС. Причината за заболяването на Касано е мистерия, според агента му Джузепе Боцо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА