Last news in Fakti

12 Октомври, 2011 14:54 733 0

Касано мисли за отказване след Мондиал 2014

  • антонио касано-
  • евро 2012-
  • мондиал 2014
Касано мисли за отказване след Мондиал 2014 - 1
©ЕРА/БГНЕС

"Отказвам се от футбола след Мондиал 2014", разкри нападателят на Милан и Италия Антонио Касано. След разочароващ старт на кариерата си в националния тим, Касано най-сетне успя да се установи в отбора на "адзурите" през последните няколко години.

"В националния отбор съм от 10 години, но имам само 25 мача. Постоянно влизам и излизам от отбора. Надявам се от сега до Световното първенство да има постоянство в националния тим и след това ще спра", сподели нападателят. "Искам да направя добро Европейско първенство, добър Мондиал и след това да се пенсионирам. Ще се откажа на 33 години, за да се насладя на семейството си. Футболът беше най-красивото нещо в света за мен, но вече съм малко уморен", добави Касано.

Той игра ключова роля за класирането на тима за финалите на Евро 2012, вкарвайки два гола за успеха с 3:0 над Северна Ирландия, съобщи БГНЕС. Така в евроквалификациите той записа 10 срещи и 6 попадения.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА