Last news in Fakti

5 Декември, 2016 19:57 834 0

Отложиха двубой на Черно море заради катастрофата

  • черно море-
  • катастрофа-
  • волейбол

Волейболната среща от 10-ия кръг на Суперлигата с Тетевен Волей се отлага за неопределено време

Отложиха двубой на Черно море заради катастрофата - 1
Снимка: Българска федерация по волейбол

Двубоят от 10-ия кръг на волейболната ни Суперлига между Черно море и Тетевен Волей, който трябваше да се състои в петък, 9-и декември, се отлага за неопределено време. Причината за решението на Националната волейболна лига е тежката катастрофа, която претърпяха волейболистите и щабът на клуба от Варна.

Неприятният инцидент се случи при прибирането на тима от Добрич, където гостува на местния Добруджа 07 в среща от 9-ия кръг на шампионата. На излизане от града автобусът на Черно море е бил ударен отстрани от камион, вследствие на което се е преобърнал.

Всички в отбора са в пълен шок от случилото се, като цяло чудо е, че няма жертви след произшествието. След провеждане на обстойни медицински прегледи, и становище на компетентни лица, относно състоянието на състезателите, Лигата ще вземе решение дали да се проведе или отмени срещата на Черно море от 11-ия кръг срещу Нефтохимик 2010 (Бургас) на 15-и декември.

Ръководството на Националната волейболна лига и Българската федерация по волейбол пожелават бързо възстановяване на пострадалите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА