20 Декември, 2016 09:58 1 189 0

Мисиджан хвана самолета за Айндховен

  • лудогорец-
  • мисиджан-
  • псв айндховен-
  • трансфер

Крилото на Лудогорец на крачка от трансфер в ПСВ

Мисиджан хвана самолета за Айндховен - 1
Снимка: БТА/АР

Холандското крило на Лудогорец Вирджил Мисиджан изгледа гостуването на ПСВ Айндховен на Аякс, което завърши 1:1. 23-годишният футболист бе на трибуните на "Амстердам Арена". Не е тайна, че играчът е в полезрението на ПСВ, пише "Тема спорт". Този тим е трети в класирането, на три точки зад Аякс. Лидер пък е Фейенорд.

Медиите в Холандия оценяват Вирджил на 4 млн. евро. А той твърди, че един ден би играл в някой от местните грандове. Ако пристигне оферта за Мисиджан, тя ще бъде разгледана от ръководството на Лудогорец. На този етап обаче е малко вероятно да бъде приета, освен ако не е с отлични финансови условия. Причината е, че разградчани гонят пробив в Лига Европа. На 1/16-финалите те ще срещнат датския шампион Копенхаген.

Вирджил Мисиджан кара четвъртия си сезон при разградчани. Той пристигна в тима през лятото на 2013 година от Вилем II. През настоящата кампания изигра 16 мача в Първа лига, в които отбеляза 1 гол. Взе участие и в 9 от срещите на тима в Шампионската лига, в които бе точен три пъти. Той вкара по веднъж в двата плейофа с Виктория (Пилзен). Разписа се и при равенството 2:2 срещу Пари Сен Жермен на "Парк де Пренс".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА