Last news in Fakti

22 Декември, 2016 15:57 823 0

ЦСКА уреди контрола с Динамо Киев

  • цска-
  • динамо киев-
  • контрола-
  • подготовка

Проверкaта ще е в Испания

ЦСКА уреди контрола с Динамо Киев - 1
Снимка: БТА

Ръководството на ЦСКА е осигурило елитни европейски съперници за контролите през зимата. Според информация на "Тема Спорт" един от отборите, които със сигурност ще се изправят срещу червените, е Динамо Киев с Жуниор Мораес в състава. Проверката ще е по време на лагера в Ла Манга, Испания.

Освен с украинския гранд ЦСКА ще има проверки и срещу други два водещи клуба в своите страни. Вече е известно, че съперниците ще бъдат от Русия и Швейцария. Тези двубои ще са част от турнир в испанския курорт, който може допълнително да осигури и други елитни противници. Остава да се уточнят единствено датите.

Армейците ще играят за втори път с Динамо Киев в рамките на последните 6 месеца. Отборите се срещнаха и в Австрия на 10 юли. Тогава украинците победиха с 3:0 след попадения на Дерлис Гонзалес, Сергей Сидорчук и голямата звезда Андрей Ярмоленко. Тогава Мораес не игра срещу ЦСКА.

Червените са на лагер в Ла Манга от 18 януари. Преди това тимът ще тренира в София. Всички играчи трябва да се явят на 8 януари за медицински прегледи, а първата тренировка ще бъде на 9-и. Предстои да се уточни къде ще се водят заниманията, като "Армията" е един от вариантите, а "Царско село" и Драгалевци също са опции. Тренировки в Панчарево ще са възможни само ако дотогава бъдат завършени съблекалните. Отборът ще се пренесе на базата край София след завръщането си от лагера в Испания.

В същото време от ЦСКА съобщиха пред "Тема Спорт", че всички попълнения ще бъдат представени след Нова година, вероятно накуп преди първата тренировка на отбора за годината.

"Работим активно, има напредък по селекцията. Би трябвало да сме готови за старта на първия лагер. Преди Нова година няма да обявим нов играч, това ще се случи в началото на януари", коментира ръководен фактор в клуба пред "Тема Спорт".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА