Last news in Fakti

28 Декември, 2016 21:30 5 408 7

Прелестната Иванович реши да се пенсионира

  • ана иванович-
  • пенсионира-
  • прелестната

Красивата сръбска тенисистка Ана Иванович взе решение окончателно да сложи край на своята професионална кариера.

"Реших да се оттегля от професионалния тенис. Това бе трудно решение, но имам много поводи да празнувам", обяви във Facebook 29-годишната сръбска тенисистка, която достигна до първото място в ранглистата на WTA през 2008 година.

Тогава тя прекара 12 седмици на върха в класацията на WTA, достигна до финал на Australian Open и завоюва единствената си титла от "Големия шлем" - "Ролан Гарос".

Припомняме, че този сезон контузия спря Ана още през март и бившата №1 в света се смъкна на 63-а позиция в ранглистата.

"Започнах да мечтая за тениса, когато бях на 5 години и видях по телевизията как играе Моника Селеш. Моите скъпи родители ме подкрепяха през цялото време… достигнах висоти, за които никога не съм мечтала. Спечелих 15 титли от WTA тура, имах 3 финала в турнирите от "Големия шлем", финали за "Фед Къп" и изиграх толкова много запомнящи се мачове", заяви Иванович в обръщението си към своите фенове.

"Всеки професионален спорт изисква да си в топкондиция и добре знаете, че страдах от контузии. Искам да кажа на всичките си фенове, на младите момичета и момчета, които може би ме гледат в момента, че мога да играя само ако съм способна да се представям според високите стандарти, които съм си поставила. Вече не мога да го правя и е време да продължа напред", каза още сръбкинята.

"Тенисът винаги е бил моя любов, но много се вълнувам от това, което следва за мен оттук нататък. Предстои ми да стана посланик на спорта и здравословния начин на живот. Ще проучвам и възможности в бизнеса, красотата и модата. Ще мога да посветя повече време и на моята филантропска дейност, в която влиза и работата ми с УНИЦЕФ", продължи Иванович.

"Това, което мога да кажа е, че аз изживях мечтите си и много се надявам да помогна на други хора да изживеят своите. Затова не бъдете тъжни - бъдете оптмистично настроени, като мен. Огромно благодаря на всички, които ми помогнаха да имам този прекрасен живот. Обичам ви!", завърши обръщението си към своите почитатели Иванович.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Гошо

    7 1 Отговор
    Е те такава пенсионерка ми трябва !!!
  • 3 Камагра

    0 5 Отговор
    Аз я виждам малко като отпусната и лигава пача, ама предполагам че мъжките такива пачи харесват точно това
    :-))))
  • 4 Грую

    0 1 Отговор
    Тая кака, като я гледам, няма години за пенсия - така че не мое се пенсионира и да иска!
  • 5 ББорг

    0 1 Отговор
    Добро решение ...И без това тениса и беше трудно занимание ...
  • 6 гощо

    2 0 Отговор
    КРАСОТА!!!
  • 7 nnatq

    0 0 Отговор
    Явно аз нещо съм сбъркан, но не намирам нищо прелестно в тая... Смисъл приятна е ама нищо особено. Всяко 3то момиче тука е по-красиво, а тая Ана я изкарват по-красива от Анджелина на младини...