Last news in Fakti

29 Декември, 2016 00:36 1 036 0

Насрочиха дата за мача на Уайлдър

  • насрочиха дата-
  • вавжик-
  • уайлдър

Дионтей Уайлдър ще се завърне на ринга за двубой срещу претендента от Полша - Анджей Вавжик. Срещата е насрочена за 25-и февруари в "Легъси Арена".

Световният шампион в тежка категория по версията на Международния боксов съвет (WBC) не е имал двубой от юли месец насам, когато счупи дясната си ръка и разкъса мускул в бицепса про победата над Крис Ареола. Този мач беше прекратен след осмия рунд.

Уайлдър, роден в Алабама, е непобеден в 37-те си мача като професионалист, като само в един не е спечелил с нокаут. Вавжик е загубил само веднъж от 34 двубоя на професионалния ринг.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА