Last news in Fakti

10 Януари, 2017 09:32 842 1

Марселиньо: Искам с България на Световното

  • марселиньо-
  • българия-
  • световно първенство-
  • лудогорец

Халфът на Лудогорец се надява да получи повиквателна от селекционера Петър Хубчев

Марселиньо: Искам с България на Световното - 1
Снимка: БТА/АР

Звездата на Лудогорец Марселиньо се надява отново да получи повиквателна за националния отбор на България. Пред медиите в родината си Бразилия той сподели, че една от мечтите му е да играе на световно първенство с "трикольорите".

"Искам да се класирам с България за предстоящото световно първенство. През тази година ще има много квалификации и се надявам Петър Хубчев да ме повика", заяви халфът на българския шампион пред CRAQUE.

"Горд съм, че съм част от Лудогорец. Ние пишем история, тъй като сме първият български отбор, който излиза от групите на Шампионска лига", добави Марселиньо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 София

    0 0 Отговор
    И аз искам,но с тези наши "фолк "звезди е почти невъзможно.