Last news in Fakti

11 Януари, 2017 09:56 625 0

Юнайтед с успех над Хъл, гледа към финал

  • манчестър юнайтед-
  • хъл сити-
  • фелайни-
  • мата

"Червените дяволи" победиха в първия полуфинал за Купата на Лигата

Юнайтед с успех над Хъл, гледа към финал - 1
Снимка: БТА/АР

Манчестър Юнайтед очаквано победи Хъл Сити в първия мач от полуфиналите на турнира за Купата на Лигата. След 2:0 Червените дяволи са много близо до битката за трофея. Реваншът е в края на месеца.

Червените дяволи доминираха и успяха да стигнат до попадения на Хуан Мата и Маруан Фелайни след почивката, за да запишат 9-ата си поредна победа във всички турнири, което показа, че отборът е в отлична форма.

Домакините можеха да вкарат и още попадения, но направиха някои пропуски. Гостите нямаха много шансове и перспективите да направят обрат във втората среща определено не са особено добри за тях.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА