Last news in Fakti

11 Януари, 2017 10:23 563 0

Атлетико се изложи срещу Лас Палмас, но продължава за Купата

  • атлетико мадрид-
  • лас палмас-
  • гризман-
  • купа на испания

Дюшекчиите загубиха с 2:3, но се класираха за следващата фаза на турнира

Атлетико се изложи срещу Лас Палмас, но продължава за Купата - 1
Снимка: БТА/АР

Атлетико Мадрид се класира очаквано за четвъртфиналите на турнира за Купата на Краля, въпреки че загуби с 2:3 от Лас Палмас на своя „Висенте Калдерон“. Миналата седмица Дюшекчиите на практика си бяха осигурили преминаване в следващата фаза след 2:0 като гости и сега отново бяха близо до победата, която изпуснах в края, но така или иначе постигнаха целта си.

След нулево първо полувреме головете започнаха да идват след почивката. Първо в 50-ата минута Антоан Гризман откри, след като получи подаване от Гайтан, а преди това и Върсалко се справи добре. Така французинът се разписа в трети пореден мач от началото на 2017-а година.

Гостите успяха да изравнят малко след това, когато Ливая преодоля последователно Годин и Хименес и отбеляза с хубав диагонален шут. В 62-ата минута обаче Кореа върна преднината на столичани, след като успя да преодолее вратаря на гостите с удар през краката му.

В края на домакините се отпуснаха и бяха наказани. Първо Ливая вкара второто си попадение в мача и изравни в 89-ата минута след контра, а в добавеното време Матео реализира трето попадение с прецизен удар на далечната греда, но за сензация нямаше време и Атлетико се класира за следващия етап.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА