Last news in Fakti

11 Януари, 2017 15:27 837 0

Обамеянг остава в Борусия Дортмунд

  • обамеянг-
  • реал мадрид-
  • борусия дортмунд-
  • зидан

Реал Мадрид не проявява интерес към нападателя

Обамеянг остава в Борусия Дортмунд - 1
Снимка: БТА/АР

Феновете на Борусия Дортмунд могат да си отдъхнат, защото почти сигурно голмайсторът на тима Пиер-Емерик Обамеянг ще остане в отбора и занапред. Габонецът не крие, че е фен на Реал Мадрид от дете и че иска да играе за "белия балет". Треньорът на Реал Зинедин Зидан обаче не е особено впечатлен от снайпериста, пише "Шпорт Билд".

От ръководството на мадридчани са обсъждали вероятността клубът да излезе с оферта за Обамеянг, но Зидан е наложил вето. Френският специалист обяснил, че вече има двама бързи нападатели - Гарет Бейл и Кристиано Роналдо. Зизу добавил, че предпочита да вземе класически "тежък център", ако се купува нов стрелец.

На този пост европейският първенец вече има двама играчи от световна класа - Карим Бензема и Алваро Мората.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА