Last news in Fakti

13 Януари, 2017 14:31 729 0

Роналдо спира Хамес за Челси

  • роналдо-
  • хамес родригес-
  • челси-
  • реал мадрид

Португалецът лично разубедил своя съотборник

Роналдо спира Хамес за Челси - 1
Снимка: БТА/АР

Голямата звезда на европейския клубен шампион Реал Мадрид - Кристиано Роналдо, лично е разубедил Хамес Родригес да не преминава в Челси, пише Confidencial.

Колумбийският национал иска да напусне "Сантяго Бернабеу", защото е резерва под ръководството на Зинедин Зидан. Той даже изрази недоволството си от това публично, което принуди капитана на "белия балет" Серхио Рамос да го скастри.

Челси веднага се е възползвал от проблема с Хамес, но в последния момент Роналдо убедил съотборника си да остане в Мадрид. Родригес се вслушал в съвета на четирикратния носител на Златната топка и заяви, че няма да напуска през януари. Очаква се обаче, той да смени отбора през летния трансферен прозорец.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА