15 Януари, 2017 09:42 840 0

Венгер няма да търпи своеволията на Санчес

  • арсен венгер-
  • арсенал-
  • алексис санчес

Наставникът на Арсенал Арсен Венгер не отдаде голямо значение на реакцията на Алексис Санчес при смяната му в мача със Суонзи (4:0) вчера.

Чилиецът демонстративно изрита ръкавиците си на тъчлинията, показвайки, че не е щастлив от смяната си. Това обаче не е впечатлило особено френския мениджър, който защити своето решение.

"Всички играчи са ядосани, когато ги заменят. Някои го показват, други - не. достатъчно дълго съм в тази професия, за да знам кога да взема правилното решение. Санчес е добър футболист, който се раздава на терена и винаги иска да побеждава. Няма проблем между нас. Всяка култура изразява по различен начин емоциите си. Южноамериканците са различни от европейците и аз уважавам това. За мен обаче бе по-важно как ще се представи играчът, който влезе на терена. Дани Уелбек не бе играл близо две години и за него бе важно да запише минути. Това ме интересува повече, отколкото индивидуалното недоволство. За един 25-годишен футболист е важно да получи игрово време", заяви Венгер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА