Last news in Fakti

25 Януари, 2017 02:00 637 0

Вацке за Хьонес: Въобще не ми липсваше, докато беше в затвора

  • вацке-
  • хьонес-
  • борусия дортмунд-
  • байерн мюнхен-
  • нападки

Босът на Дортмунд бесен на Хьонес заради коментар

Вацке за Хьонес: Въобще не ми липсваше, докато беше в затвора - 1
Снимка: БТА/АР

Изпълнителният директор на Борусия Дортмунд Ханс-Йоахим Вацке отново изригна срещу президента на Байерн Мюнхен Ули Хьонес. В началото на годината Хьонес се заяде с рурци като заяви, че техните закани за смяна на караула в Бундеслигата не само не са изпълнени, но разликата отново е 12 точки в полза на Байерн.

Няколко дни след това Вацке нападна Хьонес с думите, че има проблем с възприятията, защото от Дортмунд никога не са се заканвали на мюнхенци...

"Аз защитавам интересите на Борусия Дортмунд и никога няма да хвърля първия камък. Но когато се направи коментар за втори или трети път, тогава изказвам мнението си", коментира Вацке пред "Евроспорт".

"Ние имаме 10 милиона фена и те очакват от мен да проговоря. И аз направих точно това. Това не беше атака към Ули Хьонес, това ми е далечно. Във времето, в което той беше в затвора, неговите нападки не ми липсваха."

"Преди неговият коментар нямаше и едно изказване от нас, което да ви насочи към мисълта, че се заканваме да детронираме Байерн", добави Вацке.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА