Last news in Fakti

25 Януари, 2017 10:26 546 0

ПСЖ на финал за Купата на Франция

  • кавани-
  • ди мария-
  • псж-
  • бордо-
  • купа на франция

Кавани и Ди Мария вкараха по два гола за успеха над Бордо с 4:1

ПСЖ на финал за Купата на Франция - 1
Снимка: БТА/АР

Френският шампион ПСЖ ще защитава трофея си от миналия сезон в турнира за Купата на Лигата. Парижани достигнаха до финала след успех с 4:1 като гост на Бордо. По две попадения вкара Анхел ди Мария и Едисон Кавани. За домакините се разписа Ролан.

Ди Мария изпълни неспасяемо пряк свободен удар и откри резултата в 19-ата минута, но в 32-ата Ролан изравни от 3 метра на празна врата.

През второто полувреме се развихри Едисон Кавани. Той изведе ПСЖ напред в 60-ата минута, когато получи извеждащ пас от Лукас и не остави шансове на вратаря на Бордо. Второто попадение на уругваеца дойде в 74-ата минута. Той бе на правилното място при центриране и отклонена топка и от легнало положение вкара за 3:1.

Ди Мария заби четвъртия гол за носителя на купата в 81-ата минута. Аржентинецът изстреля топката по земя от 25 метра и я прати точно до гредата в долния ляв ъгъл на вратата.

На финала ПСЖ ще срещне победителя от мача между Монако и Нанси.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА