Last news in Fakti

1 Февруари, 2017 10:26 490 0

Арсенал се издъни срещу Уотфорд

  • арсенал-
  • уотфорд-
  • изненада-
  • висша лига

Гостите победиха изненадващо с 2:1

Арсенал се издъни срещу Уотфорд - 1
Снимка: БТА/АР

Арсенал поднесе неприятна изненада на феновете си, след като загуби с 1:2 от Уотфорд насред „Емиратс“. Артилеристите бяха спечелили 13 точки от предишните си 5 мача, но този път позволиха на съперника да прекъсне серията си от 7 поредни срещи без победа. Стършелите вкараха два ранни гола, които се оказаха решаващи.

Хората на Арсен Венгер играха много слабо до почивката, а след нея се подобриха и успяха да върнат едно попадение, но след това не съумяха да изравнят и получиха сериозен удар в битката за титлата.

Така Арсенал не успя да се възползва от равенството на Челси и с 47 точки вече е на 9 от лидера. В същото време Уотфорд подобри актива си до 27 точки и се отдалечи от опасната зона.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА