Last news in Fakti

11 Ноември, 2011 15:54 801 1

Ръководството на ЦСКА поставило ултиматум на отбора

  • цска-
  • димитър пенев-
  • драголюб симонович-
  • милен радуканов

Ред, дисциплина, отговорност и колектив ще иска от играчите си треньорът на ЦСКА Димитър Пенев

Ръководството на ЦСКА поставило ултиматум на отбора - 1
©БГНЕС

Предвид слабото представяне в последния мач с Ботев Враца и внезапните рокади в треньорския щаб, напрежение в тима наистина има, потвърди Пенев. "Нормално, има напрежение. Целта е максимално бързо да се вдигнем. За три седмици доста неща огледахме. Искаме ред, дисциплина и отговорност, плюс колектив. Както вече каза националният селекционер Любо Пенев, без това не може", сподели Димитър Пенев.

Драголюб Симонович, за когото до днес не се знаеше реално на какъв пост е, най-сетне разкри правомощията си. "Аз съм спортно-технически директор и помощник треньор на ЦСКА. Помагам на г-н Пенев", сподели Дуци. Той разкри още, че пред отбора е поставено условието да спечели шампионата през тази година. "Има ултиматум ЦСКА да стане шампион. Не мисля, че играем на инерция. Взехме Вечното дерби, но след това последва безобразен мач с Ботев Враца", продължи Симонович, който добави, че няма опасност от нашествие на сърби в тима, предвид това къде е роден.

Симонович коментира и разкритията на бившия треньор на "червените" Милен Радуканов, който каза, че ръководството е загубило доверие в него след "влизането на чужди хора" в тима. "Никой не е вкаран в ЦСКА. Ние всички сме поканени", заяви Дуци. Пред репортер на БГЕНС той добави още, че срещата за уточняване организацията на предвидената Балканска лига ще бъде в София в началото на следващата седмица.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    CFKA sredec sa za B grupa