4 Февруари, 2017 19:54 879 0

Куртоа: Жал ми е за Клаудио Браво

  • браво-
  • куртоа-
  • съжаление-
  • психика-
  • челси-
  • манчестър сити

В момента той си мисли, че всеки удар към вратата му ще бъде гол, смята стражът на Челси

Куртоа: Жал ми е за Клаудио Браво - 1
Снимка: БТА/АР

Вратарят на Челси Тибо Куртоа изрази своето съжаление към колегата си от Манчестър Сити Клаудио Браво, който не може да се адаптира към играта във Висшата лига и редува грешка след грешка.

"Изпитвам съчувствие към Браво, защото той беше добър вратар за Барселона и Чили, но е под напрежение и сега няма нужната увереност", коментира Куртоа пред вестник "Таймс".

"Стигаш до момент, в който смяташ, че всеки удар към вратата ти ще бъде голов. През миналия сезон, когато получавах много голове, аз направо се самоизяждах."

"Хубаво е да имаш вратар, който играе добре с крака, но е доста по-важно да бъде добър с ръцете си и да прави спасявания. Сити винаги играе с къси пасове от вратаря, а това е много рисковано", добави Тибо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА