5 Февруари, 2017 13:30 668 0

Лудогорец ще гони премии при нов успех в Лига Европа

  • лудогорец-
  • премии-
  • лига европа

Стабилни бонуси ще получат футболистите на Лудогорец, ако успеят да отстранят Копенхаген в турнира Лига Европа. Премия от по 20 000 евро е обещана за титулярите в клуба, при класиране за 1/8-финалите в надпреварата, твърди "България Днес".

Информацията е неофициална, защото ръководството на "орлите" рядко съобщава какви бонуси са обещани на играчите. Българският шампион ще приеме датчаните в първи сблъсък на стадион "Васил Левски" на 16 февруари. В момента момчетата на треньора Георги Дерменджиев са на подготовка в Турция и мачът със скандинавците е тема №1 за играчите и щаба.

Финансовото състояние на клуба е отлично, така че няма да има никакъв проблем с изплащането на бонусите. Настроението в отбора също е на ниво и никой не мисли за друг вариант освен отстраняване на Копенхаген.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА