Last news in Fakti

8 Февруари, 2017 09:27 2 551 2

Мария Шарапова завърши Харвард

  • шарапова-
  • тенис-
  • харвард

Не се самосъжалявам заради наказанието, а се развивам, заяви рускинята

Мария Шарапова завърши Харвард - 1
Снимка: БТА/АР

Бившата номер 1 в тениса Мария Шарапова разкри в руското токшоу "Вечерний Ургант", че отказва да се самосъжалява след забраната да се състезава и запълва времето си с учене в Харвард, писане на книга и уроци по бокс.

На 8 юни Международната федерация по тенис спря състезателните права на 29-годишната Шарапова за 2 години, след като в нейна проба от откритото на Австралия бе открит мелдоний, а впоследствие тя призна, че е продължила да взема препарат, който съдържа веществото, след като то бе вкарано в забранителния списък на Световната антидопингова агенция. Тъй като забраната бе намалена на 15 месеца, Шарапова ще играе в Щутгарт от 26 април, припомня "24 часа".

Бившата приятелка на Григор Димитров, която завърши ускорен курс в Харвард, за да разшири бизнеса си със сладки изделия, ще напише книга за живота си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 луд

    2 1 Отговор
    "завърши ускорен курс" не е точно като "завърши Харвард"
  • 2 Sharapova

    3 0 Отговор
    Продължават да твърдя, че Шарапова стана жертва на конспирацията срещу Русия ! Тази снимка говори достатъчно !

    https://images-cdn.9gag.com/photo/aL9weVM_700b.jpg