Last news in Fakti

8 Февруари, 2017 05:15 700 1

Пакяо: Смърт за наркодилърите!

  • пакяо-
  • смъртно наказание-
  • дрога-
  • наркодилъри

Търговията с наркотици е нещо наистина гнусно, заяви боксовата легенда

Пакяо: Смърт за наркодилърите! - 1
Снимка: БТА/АР

Емблемата на професионалния бокс Мани Пакяо се обяви срещу наркодилърите в неговата родина Филипините. Той взе думата като сенатор в местния парламент и поиска смъртно наказание за търговците на дрога.

„Те заслужават смърт – коментира Пакяо. – Трябва да заемем твърда позиция по този въпрос. Мога да простя личната пристрастеност, но търговията с наркотици е нещо много гнусно. Това е престъпление не срещу човека, а срещу народа.“

Пакяо от много години води подобна битка, но реално резултат срещу нея все още няма. Филипините е на водещите места по употреба на опиум и хероин на глава от населението.

Самият Пакяо е признавал в свои интервюта, че е употребявал наркотици.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай село

    1 0 Отговор
    След България!