Last news in Fakti

16 Март, 2024 16:31 818 1

Даниел Освалдо призна зависимост от алкохол и дрога

  • ювентус-
  • освалдо-
  • дрога-
  • алкохол-
  • певец

Нападателят стана шампион с Ювентус

Даниел Освалдо призна зависимост от алкохол и дрога - 1
Снимка: БГНЕС/Архив

Даниел Освалдо направи добра кариера в Серия А, а през 2014 г. спечели титлата с Ювентус. Роденият в Аржентина нападател дори стигна до националния отбор на Италия. От някогашните бляскави моменти в живота му обаче вече няма и помен. В момента Освалдо е на дъното без работа и е похарчил почти всички пари, спечелени в кариерата си. Той прекрати с футбола едва на 30 години, за да стане певец. Започна да пее по барове, предричаха му добро бъдеще и като музикант, предава gong.bg.

„От известно време се справям с тежка депресия, заради която станах пристрастен към алкохола и наркотиците. Трябва да призная, че съм в период, в който животът ми се изплъзва от ръцете. Навлязох във фаза на самоунищожение, а с това унищожавам и близките си хора. Не излизам и нямам желание да ставам от леглото. Отдалечих се от всичките си близки, от хората, които обичам, нямам желание да виждам семейството си, децата си... Изхарчих почти всичко, което имах, източих всичките си спестявания. Това е най-маловажното нещо в момента. Роден съм беден и мога да умра беден“, сподели някогашният голмайстор.

В кариерата си Освалдо е играл за много отбори в Европа, сред които Еспаньол, Рома, Интер и Порто.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 и Боби

    2 0 Отговор
    ама не признава