Last news in Fakti

10 Февруари, 2017 09:57 1 671 0

Троицки се уплаши от Григор Димитров

  • димитров-
  • троицки-
  • софия-
  • турнир-
  • форма

Турнирът в София е много силен, заяви сърбинът

Троицки се уплаши от Григор Димитров - 1

Миналогодишният вицешампион Виктор Троицки (Сърбия) преодоля трудно начало и се класира за четвъртфиналите на турнира по тенис от сериите АТП 250 в София с награден фонд 540 300 евро.

Поставеният под номер 9 Троицки се справи с холандеца Робин Хаазе с 2:6, 6:4, 7:6(3) след почти два часа игра, след като наниза 17 аса.

"Не започнах добре мача. Бях малко позаспал в началото. Едва към средата на втория сет се посъбудих. Като цяло не играх добре, но положителното е, че победих. В третия сет пропилях пробив аванс, но ключов беше стартът на тайбрека б.а. поведе с 6:1 точки". Това определено помогна", каза Троицки.

На четвъртфиналите той ще играе с Григор Димитров. "Със сигурност няма да бъде лесно. Григор не игра добре само в Австралия през януари, той се представяше страхотно в последните шест месеца. Като цяло турнирът през тази година е много силен като за категория 250. Има играч от топ 10 (Доминик Тийм), тук е 11-ият Давид Гофен, 13-ият Григор Димитров и Баутиста Агут, който защитава титлата си. Конкуренцията е страхотна. През миналата година надпреварата също беше оспорвана то тази година със сигурност е по-силна. Аз лично се чувствам добре тук. Залата е страхотна, а кортът е отличен", каза още Троицки, 37-и в класацията на АТП в момента.

Мачът между двамата в София е днес не преди 18.00 часа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА