13 Ноември, 2011 17:20 895 1

Феновете на Милан към Берлускони: Върни се!

  • берлускони-
  • милан
Феновете на Милан към Берлускони: Върни се! - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Феновете на Милан са обнадеждени, че след като подаде оставка като Премиер на Италия, Силвио Берлускони ще е отново президент на клуба и ще успее да върне „славните дни“ на "Росонерите".

Малко преди да отстъпи от длъжността си на министър-председател, Берлускони заяви в интервю, че може да се върне отново като президент на Милан, позиция, която 75-годишният в момента Берлускони, напусна, заради парламентарните избори в Италия през 2008 година.

След като обяви официално оставката си, основният коментар на запалянковците беше "Най-сетне!", като след това допълненията обикновено се въртяха около "Берлускони остави Италия, за да дойде и да помогне на Милан, преди да го оковат в белезници".

Феновете на Милан искат големи имена в състава, за да се върнат добрите стари дни на клуба, когато медийния магнат беше президент. Милан е отборът, печелил пет пъти Шампионската лига и, който се определя като най-успешния клуб в света.

 

Информацията е на БГНЕС


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    shte go tarsiat italiancite berluskoni