Last news in Fakti

10 Ноември, 2011 06:36 4 695 4

Топ 10 гафове на Берлускони

  • берлускони-
  • италия-
  • оставка
Топ 10 гафове на Берлускони - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Силвио Берлусоки завладя не само политиката, но и светските хроники с бурния си личен живот. Докато подготвя оставката си, той е обект на четири разследвания. Да не забравяме и непрестанните секс-скандали, в които се забърква. Освен със страстта към жените и хумора си, Берлускони е известен и с доста гафове, които е допускал от устата си. Списание „Тайм“ подбра десетте най-големи от тях.

 


„Миналата нощ имах опашка пред вратата на спалнята ми. Бяха 11. Взех 8, защото повече не мога“.


„По-добре да си в плен на жените, отколкото да си гей“.

 

„Аз съм Исус Христос на политиката. Жертвам се за всички“.

 

„Разбира се, техните жилища са леко временни. Но те трябва да гледат на това като на къмпинг уикенд“ - Берлускони за най-разрушителното земетресение в Л`Акуила.


„Италия сега е чудесна страна за инвестиции. Днес имаме по-малко комунизъм и тези, които все още са там, отричат техният да е по-добър. Друга причина да инвестирате в Италия са прекрасните секретарки, които имаме“.

 

„Как се казва? Някакъв жълтокафяв човек? А, да, Барак Обама. Няма да повярвате, но и двамата ходят заедно на плаж, защото жената му също е с дъбов цвят“.


„Трябва да сме наясно с превъзходството на нашата цивилизация, която се състои от ценностна система, която даде огромен просперитет на хората, които я прегърнаха, и гарантира уважение на човешките права на религията. Такова уважение със сигурност не съществува в ислямските страни“.

„Мусолини никога не е убил никого. Той просто имаше навик да праща хора на вечна ваканция в изгнание“.

 

„Махам се да си гледам собствения ш*бан бизнес и напускам тази скапана страна, от която съм отвратен“. Запис на телефонен разговор на Берлускони, който беснее за поредното си обвинение в корупция.

 

„Аз, при това не само по мое собствено мнение, съм най-добрият премиер, който може да бъде открит днес. Вярвам, че няма никой в историята, от когото би трябвало да се чувствам по-низш. Точно обратното“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Явор Иванов

    0 1 Отговор
    Голяма излагация...

    Коментиран от #2

  • 2 ВИП АМГ

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Явор Иванов":

    @1 bate ti si lud.choveka e e..ch,gazar i dobr politik
  • 3 Jesika

    0 0 Отговор
    „Миналата нощ имах опашка пред вратата на спалнята ми. Бяха 11. Взех 8, защото повече не мога“. А джакузита-макузита има ли))))))))
  • 4 Иракли Иракли

    0 0 Отговор
    Той е ИПЕРАТОРЪТ,наследникт на могъщия РИМ,всички дрънканици
    около него са на простолюдието.Демокрация-за БЕРЛУСКОНИ ли,ха
    някой май се пусна по водната пързалка.