14 Февруари, 2017 00:57 1 102 0

Ибрахимович: Може да спечелим 3 трофея

  • ибрахимович-
  • манчестър юнайтед-
  • трофеи-
  • лига европа

Шведът определено е сериозен оптимист

Ибрахимович: Може да спечелим 3 трофея - 1
Снимка: БТА/АР

Нападателят на Манчестър Юнайтед Златан Ибрахимович е уверен, че отборът има сили да стане шампион на Англия този сезон.

"Манчестър Юнайтед продължава в същия дух. В този сезон от пет трофея вече спечелихме един и сме в играта за останалите четири. Ще опитаме да вземем 2-3 купи. Важно е да продължаваме да побеждаваме и се надявам съперниците ни да губят точки", каза Ибрахимович, цитиран от "Скай Спортс".

"Да, в момента не се намираме в топ 4, но има още доста време до края на сезона и можем да дръпнем в класирането във Висшата лига. Хубавото е, че нещата във футбола се променят бързо".

"Лига Европа? Предстоят ни два финала срещу Сент Етиен. Тези срещи са като такива за нас. Трябва да дадем всичко от себе си, за да ги елиминираме. Не са лек съперник. Аз лично искам победа както в първата среща, така и в реванша".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА