13 Февруари, 2017 15:48 1 547 1

Балотели в центъра на нов скандал

  • балотели-
  • ница-
  • скандал-
  • нападки

Във френския Ница разочаровани от нападателя си

Балотели в центъра на нов скандал - 1
Снимка: БТА/АР

По всичко изглежда Марио Балотели започва да лази по нервите на всички в Ница. След като треньорът на тима Люсиен Фавър го разкритикува публично, същото стори и съотборникът му Валентин Ейсерик.

"Съжалявам, че изричам тези думи, но съм длъжен да кажа истината. Мисля, че Балотели не се чувства като част от отбора и няма никакво желание да играе с нас, въпреки че ние правим повече от необходимото, за да може той да покаже най-доброто от себе си по време на мачовете. Много съм разочарован от поведението му", сподели Ейсерик в интервю за "beIN Sports".

Балотели премина в Ница през миналото лято и от началото на сезона взе участие в 13 мача в Лига 1, в които отбеляза 9 гола.

Източник: Блиц


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.