14 Ноември, 2011 14:19 530 0

Майкъла: В ЦСКА да си определят функциите

  • георги илиев-
  • цска-
  • дуци
Майкъла: В ЦСКА да си определят функциите - 1
©БГНЕС

"Най-важното е в ЦСКА да определят кой какви функции изпълнява. Не може да си едновременно директор и помощник-треньор", обяви бившият футболист на "червените" Георги Илиев-Майкъла.

Илиев води преговори със собствениците на клуба в началото на годината, за да стане спортен директор на отбора, но в крайна сметка двете страни не се разбраха. "Това е парадокс - помощник-треньор и спортен директор в едно. Трябва да се изчистят тези неща, защото влияят негативно. Най-важното в ЦСКА е да се определи кой какви функции изпълнява", каза Майкъла, който бе гост на актуално студио "Дерби".

"Не виждам положителна промяна, откакто Дуци е в клуба. ЦСКА разполага с прекрасни футболисти, но те играят на 40 процента на възможностите си", каза Илиев пред репортер на БГНЕС. "Няма кой да ги накара да играят на 80 процента. Ако това стане, отборът няма да има никакви проблеми в първенството", допълни бившият играч на "армейците".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА