Last news in Fakti

23 Февруари, 2017 01:00 943 0

Сърдит ли е Меси на феновете на Барса?

  • меси-
  • барселона-
  • сърдит-
  • фенове

Разочарованието на Лео идвало от слабата игра на отбора, а не от поведението на запалянковците

Сърдит ли е Меси на феновете на Барса? - 1
Снимка: БТА/АР

Звездата на Барселона Лионел Меси не е сърдит на феновете на Барса, твърди в ексклузивен материал вестник "Спорт". Петкратният носител на Златната топка не изглеждаше особено щастлив от факта, че донесе победата на своя отбор срещу Лагенс с гол от дузпа в последната минута през уикенда.

В медиите се появи информация, че Лео останал безкрайно разочарован от освиркванията на привържениците, които изляха гнева си върху безобразния Андре Гомеш.

Според каталунското издание обаче Меси бил тъжен от играта на отбора, която не върви напоследък и каталунците са пред отпадане в Шампионската лига сред резила с 0:4 от ПСЖ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА