Last news in Fakti

22 Февруари, 2017 10:57 674 0

В кое място във Формула 1 се прицели Renault?

  • renault-
  • формула 1-
  • цели-
  • строл-
  • палмър

Французите представиха новата кола и очакват сериозно подобрение

В кое място във Формула 1 се прицели Renault? - 1
Снимка: shutterstock.com

Renault представи новия си болид и демонстрира амбиции за сериозно подобрение през предстоящия сезон във Формула 1. На специално събитие в Лондон отборът показа RS17, който запазва цветовете от 2016-а, които са жълто и черно. Целта обаче е 5-о място при конструкторите, което ще бъде сериозен скок в сравнение с 9-ата позиция през миналата кампания.

„Колата е прекрасна и с нея ще опитаме да постигнем целите си за 2017, а именно да покажем сериозно подобрение на резултатите и да завършим на пето място при конструкторите“ заяви президентът Жером Строл.

Отборът запази Джолиън Палмър от миналата година, а към него добави опитния Нико Хюлкенберг, който дойде от Force India и замени Кевин Магнусен. Трети пилот ще бъде Сергей Сироткин.

„Колата изглежда бърза и агресивна. Определено на вид е страхотна“ каза германецът. „Смятам, че представянето ни ще бъде много по-добро от миналата година и спокойно можем да мечтаем за подиум“ добави Палмър.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА