Last news in Fakti

25 Февруари, 2017 00:59 978 0

Евертън напира за Уейн Рууни

  • рууни-
  • евертън-
  • куман-
  • манчестър юнайтед

Мениджърът на тима Роналд Куман не крие симпатиите си към него

Евертън напира за Уейн Рууни - 1
Снимка: БТА/АР

Евертън планира да си върне Уейн Рууни през лятото, твърди английското издание 'Мирър'. Стрелецът на Манчестър Юнайтед е юноша на "карамелите" и се очакваше да акостира в Китай след броени дни, но той сам обяви пред пресата на Острова, че остава в настоящия си тим до края на сезона.

Предполага се, че "мърсисайдци" са отправили оферта за него през януари, а сега ще се опита с ново предложение и през лятото.

Мениджърът на тима Роналд Куман не крие симпатиите си към него.

"Според мен Рууни е все още същия изключително класен футболист и може спокойно да играе и да прави разликата във Висшата лига", отбеляза холандецът. Мога да си обясня защо не пожела да отиде в Китай. Когато се навиеш да акостираш там, тогава казваш сбогом на футбола от най-високо ниво. Основното нещо, заради което ходят в тази страна топ футболистите са многото пари", коментира Куман.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА