Last news in Fakti

27 Февруари, 2017 19:42 823 0

"Виланите" много на червено след изпадането си

  • астън вила-
  • червено-
  • изпадането

Тимът на Астън Вила е регистрирал колосални загуби в размер на 81 милиона паунда за финансовата година 2015-2016. Това е сезонът, в който тимът изпадна от Висшата лига. Според данните, изкарани от клуба, загубите на Вила са се утроили в сравнение с предишния сезон, когато са били 26,6 милиона.

Посещаемостта на "Вила Парк" не е пострадала от слабите изяви на терена, а загубите са основно от по-малкия дял от разпределението на парите от Висшата лига. Средната посещаемост за 2015-2016 е била 33 690 зрители, което е само с 1,33% по-малко от предишния сезон.

Бирмингамци се представят доста слабо в Чемпиъншип, като заемат 17-о място в класирането и са на 6 точки над зоната на изпадащите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА