Last news in Fakti

1 Март, 2017 13:58 617 0

Петричев: Още не сме станали шампиони

  • петричев-
  • лудогорец-
  • нефтохимик-
  • титла

Уважаваме всеки един противник, заяви спортният директор на Лудогорец

Петричев: Още не сме станали шампиони - 1
Снимка: БТА

Спортният директор на Лудогорец Ангел Петричев коментира очертаващата се поредна титла за разградчани, към която тимът може да се доближи още повече, ако спечели срещу опашкаря Нефтохимик в Бургас. Авансът на Лудогорец пред втория Левски е 11 точки, а може да стане 14 преди Вечното дерби между "сини" и "червени" в събота.

Въпреки това Петричев каза, че никой в Разград не смята отборът за шампион през този сезон, но подчерта, че тимът на Георги Дерменджиев е явен фаворит за титлата.

"Ние не се смятаме за шампиони. От гледна точка на разликата с втория, ние сме фаворит. Но не сме сигурни шампиони. Във футбола трябва да има уважение към съперника. Направиха се внушения, че нас ни е страх от Левски, но те бъркат страха с уважение. Така е, защото във футбола сме виждали какви ли не обрати. Очакваме да има спад в нашата форма. Ще има един период след отпадането от Европа, в който представянето ни ще лъкатуши. Но това е нормално и не се случва само на Лудогорец. Първата година, след като приключихме с Шампионската лига, пролетта ни беше изключително трудно. Предполагам, че и сега ще има подводни камъни. Аз не искам да ни смятате за шампиони, защото има още много мачове", обяви Петричев.

Мачът в Бургас е от 17:30 часа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА