Last news in Fakti

3 Март, 2017 13:57 1 398 0

Лудогорец привиква Джонатан Кафу

  • кафу-
  • лудогорец-
  • форма-
  • среща

Слабата форма на бразилеца е поводът за срещата

Лудогорец привиква Джонатан Кафу - 1
Снимка: БТА/АР

Бразилският нападател на Лудогорец Джонатан Кафу е останал крайно разочарован от факта, че не е бил продаден през зимния трансферен прозорец, пише "Тема спорт". Както е известно, от ръководството обявиха, че няма да се разделят с играча срещу по-малко от 10 милиона евро. А интерес към него не липсваше. Той бе желан от Евертън, Лестър, Лацио и др.

В последния двубой с Нефтохимик Кафу не бе в групата, като старши треньорът Георги Дерменджиев обяви, че бразилецът имал лични проблеми. Очевидно е, че играчът е далеч от най-добрите си дни и неосъщественият трансфер се е отразил на психиката му. Затова Дерменджиев намекна при успеха над Верея.

Поради тази причина ръководните фактори от високите етажи в клуба ще привикат тези дни играча на среща. Те ще искат да разберат лично от него има ли нещо, което го притеснява. Спадът във формата му през пролетта обаче е очеваден и това го доказват мачовете, които Лудогорец изигра след паузата, включително двете срещи с Копенхаген от Лига Европа.

Изпълнителният директор на клуба Ангел Петричев коментира как тимът се справя с маркетинговите дела.

"Много често футболните специалисти казват, че Лудогорец е на средно европейско ниво и над средно ниво, но имаме още доста работа да свършим по отношение на маркетинга, амбицирани сме да настигнем средните европейски клубове, а дори и да вдигнем нивото и над тяхното", каза шефът на орлите пред Диема спорт.

"Участието ни в европейските клубни турнири дава своето отражение, тъй като се отчита увеличение в приходите от търговската дейност, има интерес и от страна на рекламодателите. Има много фирми, които смятат, че Лудогорец е марка, която може да ги направи популярни. В българските клубове има голямо подценяване на абонаментните карти, причините са доста, важни са условията, билетите как се предлагат, има доста слабости в българската футболна действителност, трябва да можем да ги оправим тези неща", изрази мнение Петричев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА