Last news in Fakti

5 Март, 2017 10:42 1 017 0

Уудли пречупи Томпсън и защити пояса си

  • уудли-
  • томпсън-
  • шампион

Тайрън Уудли защити титлата си в преиграването срещу претендента Стивън Томпсън.

Двамата се изправиха за втори път един срещу друг на галавечерта от UFC 209 в Лас Вегас. Избрания победи по точки Момчето чудо, а решаваща за успеха му бе късна атака в последния рунд, в която на два пъти свали съперника си на земята. Така Уудли записа 17-ата си победа в своята кариера, докато това бе второ поражение на сметката на Томпсън.

След дълго дебнене, чак в третия рунд Уудли направи първата си по-смела атака и успя да повали Томпсън на земята и да му нанесе няколко удара в главата и тялото, преди Момчето чудо да успее да се измъкне.

В четвъртия рунд съперниците се върнаха към дебненето и публиката започна да се изнервя.

Така последният пети рунд трябваше да реши всичко и Уудли излезе по-мобилизиран в него. Тогава за пръв път той застана в центъра на октагона и принуди Томпсън да се брани, а 30 секунди преди края Избрания се хвърли в бурна атака, като на два пъти успя да свали съперника си на земята и дори бе на косъм да го нокаутира, но Томпсън някак оцеля.

Това обаче се оказа напълно достатъчно и шампионът в полусредна категория защити титлата си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА