7 Март, 2017 15:54 1 545 0

Ганчев чете конско на Николай Бодуров

  • бодуров-
  • ганчев-
  • забележка-
  • критики-
  • цска-
  • левски

Бранителят на ЦСКА ще получи забележка заради изказванията си след края на мача с Левски

Ганчев чете конско на Николай Бодуров - 1
Снимка: БТА

Бранителят на ЦСКА Николай Бодуров ще получи забележка заради изказванията си след края на дербито. Опитният играч избухна под влиянието на емоциите и в три различни интервюта разкритикува сериозно представянето на отбора.

Бодуров постави акцент върху „страха”, с който някои от играчите са действали. „Проблемите дойдоха от нашия страх и притеснение. Който го е страх и няма самочувствие, да си стои вкъщи и да си люпи семки”, отсече Бодуров и добави:

„Проведохме мача като хлапета. Вместо да вкараме втори гол и да ги качим на резултат, Левски извади зверски късмет”.

„На „Армията” са на мнение, че бранителят е попрекалил с изказванията си и по тази причина ще говорят с него да бъде по-сдържан в следващите си публични изяви.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА