Last news in Fakti

12 Март, 2017 15:28 1 582 1

И Возняцки скочи срещу Шарапова

  • возняцки-
  • шарапова-
  • спонсор-
  • турнир-
  • тенис

Неуважително е да й дават право на участие в турнири, коментира датчанката

И Возняцки скочи срещу Шарапова - 1
Снимка: БТА/АР

Каролине Возняцки скочи срещу поканата към Мария Шарапова за участие на тенис турнира в Щутгарт. Рускинята е рекламно лице на главния спонсор на турнира, което обясни присъствието й, но за Возняцки подобни жестове са израз на неуважение към останалите.

"Очевидно правилата се извъртат и нагаждат в полза на всеки, който иска да го прави. Смятам, че всеки заслужава втори шанс, но в същото време, когато даден играч е наказан за употреба на допинг, смятам, че този състезател трябва да започне от самото начало и да си извоюва загубеното обратно. Смятам, че подобно разрешение – без значение за кого е – е крайно дискусионно, особено като тенисистката все още ще е наказана при старта на турнира. От гледна точка на турнирите, това е неуважително спрямо останалите състезателки и Женската тенис асоциация“, завърши Возняцки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ключаря

    8 6 Отговор
    Хайде, хайде, не са казали, не са ти спретнали допинг скандал.Ще го сложат в храната на секс партньора ти, и като си го "лапнеш" и после хоп - намерили следи от .............. каквото си поискат, скъпа Возняцки!
    Така, че не се пени много!
    Ти ли не знаеш, че спортът е само и само пари?
    Ти, където се снимаш тук и там само за пари.Че, ако не беше тенесистка, пъпчиви и дялани с теслата като тебе, колкото искаш!