16 Март, 2017 15:59 1 441 0

Свалиха волейболист от самолет - бил много дълъг (ВИДЕО)

  • полиция-
  • волейболист-
  • дължина-
  • място-
  • стюардеса-
  • самолет

Не можах да седна на седалката, обвиниха ме, коментира Кимеров

Свалиха волейболист от самолет - бил много дълъг (ВИДЕО) - 1
Снимка: youtube

215-сантиметровият руски волейболист Александър Кимеров бе свален от самолета от Самара за Москва. Играчът бе изведен от полиция, след като не успя да се намести на предвиденото му място, а стюардесата отказала да го премести на по-широко.

Полетът е бил забавен с 40 минути, а играчът все пак е излетял за Москва със следващия полет. От авиокомпанията обясниха след това, че се плаща такса за допълнително място за толкова високи хора. Според тях от волейболния клуб не приемали това условие.

"На всички мои увещания, че антропометричните ми данни и елементарните закони на физиката не ми позволяват да седна нормално, девойката ми отвърна, че ще повика полиция. И наистина дойдоха двама полицаи, казаха ми, че съм нарушител и ме помолиха да напусна самолета.

Аз им обясних ситуацията, други пътници от самолета също им потвърдиха, че по никакъв начин не съм нарушил обществените порядки. Първоначално това ги убеди и те си тръгнаха, но малко по-късно се върнаха вече и бяха четирима. Заявиха ми, че стюардесата е написала официално жалба срещу мен. Разбрах абсурдността на цялата ситуация, но като нормален гражданин се подчиних и заедно с полицаите напуснах самолета. За Москва излетях няколко часа по-късно заедно с целия отбор”, заяви Александър Кимеров в официално изявление за медиите.


Източник: Блиц


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА