Last news in Fakti

20 Март, 2017 13:54 783 0

Отново дадоха Хеан Деса за лош пример

  • деса-
  • куева-
  • пример-
  • сравнение-
  • левски

Бившият играч на Левски сравнен със звездата Кристиян Куева

Отново дадоха Хеан Деса за лош пример - 1
Снимка: levski.bg

Скандалният перуански играч Хеан Деса, който бе освободен от Левски и даден на ФИФА, за пореден път е лош пример в родината си. Местното издание "Diario Depor" направи голям материал за звездата на Перу Кристиян Куева, който прави фурор в бразилския Сао Паоло. А Деса е даден като лош пример.

Бившият играч на Левски и Куева бяха заедно в Алианса Лима и се запомниха с много скандали. Футболистът на Сао Паоло обаче си взе поука и кариерата му тръгна нагоре. Това не стори Деса и в момента стои без отбор, а кариерата му е пред приключване.

„Куева беше съ­щият като Деса. Се­га обаче той прави фурор в страната на Пеле. Там, където от много години не сме имали класен футбо­лист във форма“, пишат в Перу.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА