Last news in Fakti

21 Март, 2017 11:56 809 0

Лауда: Фетел не влиза в плановете на Mercedes

  • лауда-
  • mercedes-
  • ferrari-
  • пилоти-
  • фетел

Ники Лауда обаче не изключи промяна в пилотите на отбора след края на сезона

Лауда: Фетел не влиза в плановете на Mercedes - 1
Снимка: БТА/АР

Себастиан Фетел не влиза в плановете на Mercedes за бъдещето, обяви неизпълнителният президент на отбора Ники Лауда, макар и германецът да бе спряган като вариант след напускането на Нико Розберг.

Сребърните стрели ще разчитат на Люис Хамилтън и Валтери Ботас, който замени световния шампион, в стремежа да продължат да доминират във Формула 1 и през тази година, но през 2018-а формацията може да бъде и различна.

„Себастиан Фетел не попада в нашите планове и искам да бъда напълно ясен“ обяви Лауда цитиран от „Дейли Стар“. Германският пилот на Ferrari започва последната година от контракта си със Скудерията и не е сигурно, че ще остане в отбора и след края на настоящата кампания, ако Черните кончета не се представят добре.

„Сега ще разчитаме на Ботас и Хамилтън и ще видим как ще се развият нещата“ добави доста неопределено легендарният австриец, с което показа, че промени определено са възможни ако в тима не са доволни от това, което ще направят настоящите двама пилоти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА